• Само групираните по 6 опаковки комплекти за лице, след регистрация могат да се купуват и от крайни потребители. Продажбата на останалите продукти е предназначена за специалисти от козметичният сектор: Дистрибутори, Козметични салони, СПА и Медицински центрове. За процедури с нашите професионални продукти, можете да изберете най-удобната и подходяща за Вас структура от « интегрирания локатор ТУК »
    • [ Затвори ]

Галваник йонофореза WE F-313A

Бъдете първи - добавете мнение

Характеристики: Апарата Galvanic WE F-313A е козметичен инструмент работещ с постоянен ток и постоянно интензитет. Предназначен е за електростимулация, йонофореза, микройонофореза, галванична стимулация и почистване.


Използва се за да улесни проникването на козметичните продукти в кожата и да спомогне за по-задълбочено почистване на лицето и тялото ...

Наличност: Не е налично

Галваник йонофореза WE F-313A

Ако сте избрали модел, който е изчерпан и до неговата снимка е изписано „Поръчай”, можете да направите заявката си, като ще получите продукта веднага след като го имаме в наличност. Срока за изпълнение на поръчките определен за момента от CosmItaly Group Ltd. е 20 дни.

Затвори

Изтегли

Характеристики: Апарата Galvanic WE F-313A е козметичен инструмент работещ с постоянен ток и постоянно интензитет като  улесняват проникването на козметичните продукти в кожата и да спомогне за по-задълбочено почистване на лицето и тялото.

Използва се за йонизиране на специфични продукти както и за лечения чрез йонофореза, микройонофореза, електрофореза и галванична стимулация. Чрез обръщане на поляритета може да се прави почистване на повърхностната тъкан.

Размери и тегло:
Размери (см) 39x36x18,5
Тегло (кг) 4,8

Електрически характеристики:
Номинално напрежение 220V ~ 240V
Честота 50Hz / 60Hz
Номинална мощност 29 W

Работни характеристики за режим от 15 мин.
Работна мощност 5 W
Интензивност 30-650 микро ампера

Допълнителна информация

каталожен номер (SKU) WE-F-313A

Потребителски мнения

Споделете Вашето мнение

Галваник йонофореза WE F-313A

Как ще оцените този продукт? *

  1 ★ 2 ★ 3 ★ 4 ★ 5 ★
Цена
Ефикасност
Качество

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.