• Само групираните по 6 опаковки комплекти за лице, след регистрация могат да се купуват и от крайни потребители. Продажбата на останалите продукти е предназначена за специалисти от козметичният сектор: Дистрибутори, Козметични салони, СПА и Медицински центрове. За процедури с нашите професионални продукти, можете да изберете най-удобната и подходяща за Вас структура от « интегрирания локатор ТУК »
  • [ Затвори ]

Аксесоари

Професионални козметични апарати, апарати за йонофореза и аксесоари за подобаване ефективността и увеличаване дълготрайността на процедурите, както и за специални предназначения в Козметични салони, СПА и Медицински центрове, Салони за красота и Институти за пластична хирургия.

Таблица  Списък 

Задай Низходяща Посока
на страница
 1. Професионален апарат за йонофореза IONO

  Характеристики: Ionopatch IONO е козметичен апарат за йонофореза специално изработен за професионалната серия маски и пластири на CosmItaly Group Ltd. Проектиран е за да може с лекота след всяка процедура да подпомага и ускорява абсорбирането на евентуален остатъчен продукт в кожата.

  Използва се за да улесни проникването на козметичните продукти в кожата, като спомага повишаването ефективността на процедурите. Устройството специално прави проникването на йони в клетките много по-интензивно за разлика от други подобни апарати. Работи с постоянен ток между два електрода с възможност за обратен поляритет.
  Със своите характеристики и компактни размери е много удобен за пренасяне.


  Научете повече
 2. Галваник йонофореза WE F-313A

  Характеристики: Апарата Galvanic WE F-313A е козметичен инструмент работещ с постоянен ток и постоянно интензитет. Предназначен е за електростимулация, йонофореза, микройонофореза, галванична стимулация и почистване.

  Използва се за да улесни проникването на козметичните продукти в кожата и да спомогне за по-задълбочено почистване на лицето и тялото ...


  Научете повече
 3. Мултифункционален WE F-330

  Характеристики: WE F-330 е мултифункционален електронен апарат съчетаващ пет функции в едно. Специални ръкавици с висока проводимост, био-лифтинг, ултразвуков пилинг, ултразвук и галванична стимулация.

  Идеален за възстановяване еластичността на кожата, като стимулира циркулацията на кръвта и производството на колаген. Благоприятства проникването на активните съставки в кожата и допринася за отстраняване на кожни дефекти


  Научете повече

Таблица  Списък 

Задай Низходяща Посока
на страница